Ratechin toiminnan periaatteet

Toimintaamme ohjaavat rehellisyys ja asiakkaan kuunteleminen. Tiedämme, että työn lopputulos ratkaisee ja annamme sen puhua puolestaan.

Ota yhteyttä

Neljä Ratechin työtä ohjaavaa toimintaperiaatetta1

Olemme rehellisiä ja kuuntelemme asiakastamme


Jokainen urakka on erilainen ja toteutustapoja on useita. Kerromme asiakkaillemme rehellisesti ja selkeästi eri vaihtoehdoista.

Kuuntelemme asiakasta ja toteutamme työn toiveiden mukaan. Meille on tärkeää, että tilaaja saa mitä tilaa ja voimme molemmat olla lopputulokseen tyytyväisiä.2

Luottamus, rehellisyys ja laatu mukana kaikessa tekemisessä


Moni yritys puhuu näistä sanoista. Meille ne eivät ole vain hienoja sanoja, vaan haluamme olla aidosti luottamuksen arvoinen yhteistyökumppani.

Meille luottamus syntyy siitä, että olemme asiakkaalle rehellisiä ensikontaktista lähtien ja hoidamme sovitut työt kerralla oikein alusta loppuun saakka.3

Parhaat tekijät ja työvälineet, eikä mitään turhaa


Kaiken toimintamme perustuskivenä on asentajien parhaimmisto ja heidän tekemä korkealaatuinen työnjälki. Osaamisen lisäksi olemme valinneet asentajiksi tekijät, joilta löytyy ammattiylpeyttä ja -asennetta tehdä kerralla hyvää jälkeä.

Käytämme työtä tukevia nykyaikaisia järjestelmiä ja vältämme turhaa byrokratiaa. Meillä on käytössä toimivat välineet ja tehokkaat työskentelytavat, jotta luomme onnistumisen edellytykset parhaalle lopputulokselle.4

Työn lopputulos ratkaisee ja puhuu puolestaan


Hyvä laatu ja tehokas työskentely lähtevät asiakkaan ja urakoitsijan avoimesta yhteistyöstä sekä hyvästä yhteisymmärryksestä. Lopullinen työn laatu osoitetaan toteen työmaalla ja annamme työnjäljen puhua puolestaan.

Varustelutaso tehdään toiveiden mukaan, viimeistelyssä ei tingitä ja teemme kohteissa kaikki työt kestävällä laadulla.

Tiedämme myös sen, että työmme on aina osa isompaa kokonaisuutta. Tämän kokonaisuuden onnistuminen on meillekin tärkeää ja rakennuttajan lisäksi myös loppuasiakkaan on oltava työhömme tyytyväisiä.

Ota yhteyttä!

Voit hyödyntää asiantuntijapalveluamme yksittäiseen toimeksiantoon tai pyytää tarjouksen kattavammasta kokonaisuudesta.

riku(at)ratech.fi •

040 673 0035
Yritys*
Yhteyshenkilö*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Viesti*