LVI-työt

Hoidamme LVI-työt huolella merkistä riippumatta. Palveluihimme kuuluvat LVI-järjestelmien asennus, huolto ja urakointi.

Ota yhteyttä

LVI-suunnittelu vahvalla ammattitaidolla


Toteutamme kiinteistösi LVI-laitteiden ja -järjestelmien suunnittelun, asennukset, huollot ja korjaukset merkistä riippumatta. Meiltä saat myös LV-alan mittaus- ja säätöpalvelut.

Voimme tarjota asiakkaillemme aina parhaan mahdollisen ratkaisun suunnittelusta toteutukseen.

Kattava LVI-palvelu suunnittelusta lähtien


Suunnittelupalvelussa tarjoamme pitkällä kokemuksella varustetut alan asiantuntijat käyttöönne. Voit hyödyntää asiantuntijapalveluamme yksittäiseen toimeksiantoon tai pyytää tarjouksen kattavammasta kokonaisuudesta.

Rakentajille ja rakennuttajille tarjoamme LVI-suunnittelua. Suunnittelijamme voivat tehdä myös talotekniikkaan liittyviä kustannusarvioita, teknisten huoltojen suunnittelua, konsultointia ja valvontaa kiinteistön omistajalle tai ylläpidosta vastaaville.

Voimme tarkistaa myös mm. ilmanvaihdon riittävyyden ja selvittää mahdolliset säätötarpeet. Mitattavia asioita voivat olla esimerkiksi kiinteistön lämpötila sekä kosteus- ja hiilidioksidipitoisuudet.

LVI-asennus kerralla kuntoon merkistä riippumatta


Toteutamme asennuspalvelut kaikkiin laitteisiin merkistä riippumatta ja vahvalla ammattitaidolla.

Meiltä saat kattavat asennuspalvelut seuraaviin järjestelmiin:

 • Lämmitysjärjestelmät
 • Käyttövesijärjestelmät
 • Viemärijärjestelmät
 • Ilmastointijärjestelmät
 • Ilmanvaihtojärjestelmät
 • Putkistojen ja laitteiden lämpöeristys

LVI-urakointi ja linjasaneeraus kokonaisvaltaisella otteella


Toteutamme lämpö-, vesi-, viemäri- ja ilmanvaihtourakoinnit kaikenkokoisiin kohteisiin. Hoidamme niin uudiskohteet kuin talotekniikan modernisoinnitkin samalla tasaisen korkealla työnlaadulla. Työskentelemme kustannustehokkaasti uusimmilla työtavoilla, jotka varmistavat kiinteistön pitkäikäisyyden.

Modernisointipalvelun avulla voimme päivittää kiinteistön talotekniikan kustannustehokkaasti nykypäivän tasolle. Korjaamme ja kunnostamme kiinteistön kaiken talotekniikan, jos se on tarpeen. Modernisoinnilla parannamme tilojen käyttökokemusta ja elinikää. Uusi talotekniikka auttaa säästämään käyttökustannuksissa, pienentämällä esimerkiksi energiankulutusta.

Toteutamme linjasaneeraukset huomioiden asukkaiden tarpeet ja tilojen asettamat vaatimukset. Voimme ottaa hoitaaksemme osaurakan tai koko laajan putkiremontin. Meidän kanssamme voit olla varma, että linjasaneeraus hoidetaan onnistuneesti valmiiksi.

Teemme LVI-urakointia myös KVR-kohteisiin, joissa urakoitsija huolehtii kohteen suunnittelusta ja urakan toteuttamisesta. Kannamme KVR-urakassa vastuun kokonaisuudesta ja varmistamme, että lopputulos on laadukas ja asiakkaan toiveiden mukainen.

Asiakkaan niin halutessa hoidamme toimitilamuutokset Avaimet käteen -pakettina, joka sisältää suunnittelun, talotekniikkamuutokset ja rakennustyöt. Työn valmistuttua olemme apunasi myös kiinteistön ylläpito- ja huoltotöissä.

Oikea-aikainen LVI-huolto, -ylläpito ja -korjaus varmistavat laitteiden pitkäikäisyyden


Tehokas laitteisto on säännöllisesti huollettu ja hyvin ylläpidetty. LVIAS-laitteiden säännöllinen huolto ja ylläpito tuovat säästöä käyttökustannuksissa ja varmistavat, että laitteet pysyvät hyvässä kunnossa vielä takuuajan jälkeenkin. Tarjoamme huolto- ja korjauspalveluja kaikkiin laitteisiin merkistä riippumatta.

Meiltä saat huolto- ja korjauspalvelut kaikkiin näihin:

 • Lämmitysjärjestelmät
 • Käyttövesijärjestelmät
 • Viemärijärjestelmät
 • Ilmastointijärjestelmät
 • Ilmanvaihtojärjestelmät
 • Putkistojen ja laitteiden lämpöeristys

Hoidamme myös vuosi- ja määräaikaishuollot sekä vaativatkin viankorjaukset.

Ota yhteyttä!

Voit hyödyntää asiantuntijapalveluamme yksittäiseen toimeksiantoon tai pyytää tarjouksen kattavammasta kokonaisuudesta.

riku(at)ratech.fi •

040 673 0035
Yritys*
Yhteyshenkilö*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Viesti*